Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Nedtakt: Nederlag i Århus…

Efter en stime på 5 kampe uden nederlag, kommer vi ned på jorden, efter en intens kamp mod Skanderborg/Århus Håndbold. Vi taber 35-32.

Det startede ellers godt. 1. halvleg startede som 1. halvleg plejer, med fuld fart over feltet. De første 10 minutter fulgtes vi ad, og derefter begyndte vi at trække fra. Særligt Cornelius Kragh og Anders Martinusen var i hopla, og splittede et passivt Skanderborg/Århus forsvar ad. Stoklund satte fint tempo i boldene, og generelt havde Skanderborg/Århus svært ved at følge med. I den anden ende hang forsvaret godt sammen, og lignede til tider en uigennemtrængelig mur, hvor Tellerup agerede dørstopper. På et tidspunkt er vi oppe og føre med seks, men må ”nøjes” med en pausestilling på 17-14.

Efter pausen kommer vi egentligt OK ud. Vi spiller stadigvæk med stor fart og tro på tingene, men afslutningerne svigter. I den anden ende fandt Skanderborg/Århus løsningerne, og efter 38 min var stillingen 20-20. En spand kold vand i hovedet på os, men dragene arbejdede forbilledligt. Et par udvisninger blev udslagsgivne, og Skanderborg/Århus øgede flere gange med to. Vi kæmpede videre, og selvom straffekaststatistikken hed 9-4 i Skanderborg/Århus favør, så blev drengene ved med at kæmpe. Det endte dog i sidste ende med et nederlag i Ceres Arena.

Topscorer for FHK blev for anden kamp i træk Cornelius Kragh med 8 kasser

Vidste du at… Cornelius Kragh de sidste 2 kampe har lavet 15 mål og 6 assist? Med andre ord så er han brandvarm!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere