Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-TTH

Efter et par udekampe i streg, og et opgør mod Aalborg Håndbold, var vi i den grad tilbage i thansen ARENA. Og hvilken tilbagevenden det skulle vise sig at blive. 70 mål, 2 røde kort og fantastisk stemning.

1.halvleg startede som lyn og torden. Man kunne bestemt ikke se, at det var to hold i formkrise, og man sad hurtigt med fornemmelsen af at det ville blive en spektakulær kamp. Målene haglede ind, og selvom målmændene Josip Cavar og Emil Tellerup havde et par redninger, så synede det ikke af meget, da skuddene kom flyvende konstant. Det så for alvor svært ud, da Anders Martinusen fik direkte rødt efter 12 minutter. Men efter 15 minutter bragte en flyvende Nikolaj Nielsen os på 11-9, og hans sammenspil med Kristian Stoklund var eminent, særligt før pausen. Derefter kom TTH bedre med, og et par tekniske fejl bragte kampen på TTH ’s præmisser. Pausestillingen var 17-19 til TTH.

Vi kommer dårligt ud til 2.halvleg. I løbet af 3 minutter kommer vi bagud med fire, og Jesper Houmark tager en timeout. Det skulle vi se sig at blive vigtigt, for derfra så vi os ikke tilbage. Jens Fredsgaard kom ind i målet, og havde et par afgørende redninger, hvor Corner hamrede boldene i kassen den anden ende, og 6 minutter efter den famøse timeout var stillingen 24-24. Derfra begynder ham at bølge lidt. TTH’s Johan Mekelenborg får direkte rødt kort, og TTH begynder at vakle. En lille genialitet ude fra trænerbænken sker, da vi går over til at spille 7 mod 6. Det betyder at vi vinder de sidste 15 minutter med 11-3, hvor særligt Cornelius Kragh og Jakob Frederiksen fik lavet et par vigtige kasser. Vi vinder med 38-32!

Topscorer for FHK blev Cornelius Kragh med 8 kasser!

Vidste du at… Det røde kort Anders Martinusen modtager, er det første fra vores side i denne sæson?

Fantastisk at være tilbage i thansen ARENA, og mærke den stemning, gejst og optimisme. Vi kommer tilbage på sejrssporet, og udbygger vores imponerende hjemmebanestatistik!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere