Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-SønderjyskE

Når vi møder SønderjyskE har vi for vane at spille tætte opgør, og i dag var ingen undtagelse. Kampens forløb var dog mindre tæt end vanligt, og vi havde god kontrol det meste af tiden.

Det startede en kende nervøst. Begge hold skulle lige finde deres fødder, og efter 6 min var der scoret to mål. Det havde vores kaptajn Emil Tellerup en stor aktie i. Tellerup stod fremragende, og det var tydeligt han var glad for opbakningen. For med thansen ARENA ukuelige opbakning, diskede han op med den ene redning efter den anden, og sluttede halvlegen på 44%. Angrebet spillede godt. Især Anders Martinusen og Nicolaj Nørager spillede til tider champagnebold, og satte et imponerende tempo, hvor Sønderjyderne havde svært ved at følge med. Men effektiviteten foran mål svigtede en smule, og derfor måtte vi tage til takke med en 14-13 føring efter en god halvleg.

Efter pausen fortsatte vi storspillet. I starten byttede vi mål, hvor begge forsvar lige skulle finde deres fødder igen. Men efter en 37 minutter fandt forsvaret deres ben, med Rasmus Boysen tilbage, og Tellerup og Fredsgaard stod begge godt. Tellerup sluttede på 34% og Fredsgaard på 30%, og havde afgørende redninger på vigtige tidspunkter. Kampen blev faktisk for spændende. Igennem 2.halvleg havde vi god kontrol, men Kasper Larsen i det modsatte mål, sørgede for at holde SønderjyskE inde i kampen. I den anden ende var Anders Martinusen en nydelse at se på, hvilket siger meget, i en kamp hvor hele offensiven sprudlede.

Topscorer for FHK blev Martin Bisgaard med 7 kasser!

Vi starter hvor vi sluttede og henter 8 sejr i træk, i thansen ARENA. Intet mindre end ekstraordinært!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere