Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Nedtakt: FHK-Skjern…

På en lummer fredag aften tabte FHK første kamp i sæsonen, da Skjern gæstede thansen ARENA. Det var en kamp, hvor der blev sat tilskuerrekord for sæsonen 21/22, da 1.805 så med fra lægterne. De gjorde deres til at bærer drengene frem, men i dag ville bolden bare ikke i mål.

Det var en 1.halvleg der var langsom om at komme i gang. Om det var varmen, vides ikke, men 16 mål efter 20 minutter fortæller en historie om en kamp med mange brændte chancer. FHK-forsvaret havde som vanligt i denne sæson fint fat, men Skjern spillerne var skarpe i de afgørende situationer. I den anden ende stod Skjerns Christoffer Bonde en stærk kamp, og vores ellers store skarphed svigtede en smule. Det betød at Skjern gik til pause med en føring på 13-8.

Som vi har haft for vane i denne sæson, kom i godt du til 2.halvleg. Tellerup og Fredsgaard diskede op med et par redninger, og i den anden ende satte Cornelius Kragh og Mads Christiansen sig igennem. Der var ild i thansen ARENA, og pludseligt var vi nede med to. Men et par dumme udvisninger gjorde, at rytmen blev brudt og Skjern fandt fodfæste. Generelt var det meget stolpe ud, og Skjern fik et par mål, i vores ellers normalt effektive 7 mod 6 spil. Gutterne kæmpede det bedste de havde lært, men i dag ville bolden bare ikke ind, og vi ender med et ærgerligt nederlag på 27-20.

Topscorer for FHK var: Kasper Young & Cornelius Kragh med 4 mål.

Næste kamp er fredag d. 17. september i Graakjær ARENA i Holstebro. Et sted hvor vi har dejlige minder fra og hvor vi gerne skal tilbage på sejrssporet. Der skal endnu engang lyde en KÆMPE TAK! For den fantastiske kulisse.

Vidste du at… kampen mod Skjern var Jakob Frederiksens 95 kamp for FHK? Vi nærmer os en skarp milepæl!