Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt FHK-Skive fH

Der var fest og farver i thansen ARENA torsdag aften. Kampens betydning var ikke til at tage fejl af, og kombineret en med legesyg fanzone i forhallen, så skal det give godt humør, og det gjorde det! I en kamp hvor vi endegyldigt sikrede os top-8.

Det gode humør fra tribunerne havde smittet af på gutterne på banen. Angrebsspillet var flyvende, hurtigt, direkte og Tellerup stod blændende. Alligevel fulgtes de to hold pænt ad de første 10 minutter, hvor stillingen var 6-6. Derefter begyndte vi at trække fra. Vi udnyttede Tellerups redninger, og Kristian Stoklund og Anders Martinusen fik sat skub i spillet. Særligt Stoklunds 9 assist til Bisgaard, Meyer og Nikolaj Nielsen viste sig at blive vigtige. For efter 20 minutter førte vi 14-10. Herefter kom Skives Magnus Brandbyge lidt i gang i målet, men vi holdt alligevel et pæn scoringssnit, med en pausestilling på 18-13. Det var umiddelbart en lidt for lille føring efter en flot 1. halvleg.

Efter pausen startede vi, som vi sluttede før pausen, med tempo, energi og mål. Vi fortsatte med at være farlige, og det samme var Skive i den anden ende, hvilket gav stillingen 24-18 efter 39 minutter. Derfra skete der en underlig udvikling i kampen… vi taber perioden fra det 39. minut til det 46. minut med 1-7. Det var bla. grundet en del tekniske fejl, og fordi Magnus Brandbyge tog godt fat nede i målet. Det gav stillingen 25-24 efter 47 minutter. Men så viste thansen ARENA den styrke! I en symbiose af fantastisk stemning og fighter-håndbold fik vi kæmpet os tilbage i kampen, og sørget for at Skive ikke lavede flere mål i kampen. Tellerup stod FANTASTISK, lydniveauet blev hævet og afslutningerne blev banket ind! Vi vinder fortjent 30-24 og kvalificerer os til klubbens første mesterskabsslutspil!

Topscorer for FHK blev Anders Kragh Martinusen & Cornelius Kragh med 6 kasser hver!

Vidste du at… Til kampen i dag havde vi fint besøg fra flere kanter? Både vores nye målmand  til den kommende sæson Thorsten Fries, og vores gamle profil Anders Sell var klar på tribunen.

Første delmål for sæsonen er nået, og det sker med to kampe tilbage. Det er en fantastisk præstation af alle i- og omkring klubben. Vi er sindssygt stolte af spillerne og den opbakning de møder!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere