Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Nedtakt: FHK-REHH

På en regnfuld mandag aften gæstede Ribe/Esbjerg Håndbold thansen ARENA. Det blev en langsom kamp, hvor begge hold skiftevis havde momentum. Begge målmænd stod godt, men et hav af tekniske fejl blev afgørende for kampens udfald.

Det var en 1.halvleg, hvor vi startede godt. Spillet flød, afslutningerne sad og vores fødselar i målet Emil Tellerup tog fra. Men derefter bygendte fejlene at snige sig ind. Vores ellers stærke defensiv havde problemer med Ribe/Esbjergs kombinationer, og der gik lidt før vi vandt vores dueller. Til gengæld tog Tellerup godt fra i målet, men et par brændte chancer vendte kampen på hovedet, og efter 12 minutter stod den 3-5. Herfra blev det en lidt forhastet kamp. Symptomatisk for 1.halvleg endte vi på 9 tekniske fejl, som normalt ikke kendetegner os.

2.halvleg blev lidt samme sang. Vi starter lidt sløvt ud, og kommer bagud med 6. Derefter skifter momentum, og vi får spillet til at flyde. Der bliver knoklet, taklet og skudt, men en velspillende Søren Rasmussen i Esbjerg målet gjordet det svært. Efter 44 minutter er vi tæt på ved stillingen 16-19, og man fornemmer at der ligger point og venter. Men symptomatisk for kampen, så bliver en brændt afslutning afgørende. Så selvom vi forbedrer spillet og de tekniske fejl markant i 2.halvleg, så må vi se os slået 22-26.

Dagens positive historie var at Mishels Liaba atter var at finde på håndboldbanen igen, og at Kristian Lindholmer (U19) debuterede i Jens Fredsgaards fravær.

Topscorer for FHK var Nikolaj Nørager & Kristian Stoklund med 5 scoringer.

Næste kamp er lørdag d. 2. oktober, hvor vi gæster Phønix Tag Arena og topholdet GOG. Kampen spilles kl. 16.

Vidste du at… Det var Mishels Liaba første minutter siden 22 december 2020. Det var en fornøjelse at se ham på banen igen!

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere