Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-REHH

Det kunne have været den helt store festdag, med en sikret top-8. Det krævede ”bare” en sejr over Ribe/Esbjerg Håndbold, men det blev lige så svært, som antaget i Ribe fritidscenter.

Efter at have kigget 1.halvleg igennem, er det svært at finde de store højdepunkter. Vi kom desværre ikke så godt ud, og generelt sled vi med angrebsspillet i 1.halvleg. Forsvaret stod ”OK”, men havde svært ved at holde styre Ribe/Esbjergs strateg Jonas Larholm. I den anden prøvede, og prøvede vi, men det var stolpe ud, hvilket stillingen 9-3 efter 19 minutter afspejler. De sidste 10 minutter af 1.halvleg kommer vi bedre med. Vi får sat mere tempo i angrebsspillet, og får spillet fløjene fri, og det profiterede især Jakob Frederiksen af, med et par vigtige mål. En skuffende halvleg, og en pausestilling på 16-9.

I 2. halvleg kommer vi bedre ud. Der var tydeligt talt med store bogstaver, og gnisten var tilbage. Jens Fredsgaard startede godt i målet, og efter 38 minutter var vi godt med igen, ved stillingen 18-14. Derefter var der stilstand i kampen, hvor holdene ”byttede” mål, og der skete ikke en nævneværdig udvikling. Ved stillingen 21-17 har vi muligheden for virkeligt at tænde ilden igen, men symptomatisk for kampen laver vi en fejlaflevering, i en kamp hvor vi generelt laver for mange tekniske fejl (14). Det sidste af kampen gik vi offensivt, og kæmpede med hvad vi havde. Men det ændrer ikke på vi taber 31-26.

Topscorer for FHK blev Martin Bisgaard med 7 kasser!

Vidste du at… Vores helt egen Malte Pedersen kom på banen de sidste 5 minutter. Han kvitterede for tilliden med 2 mål!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere