Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Nedtakt: FHK-Odder Håndbold

I pokalturneringens 6.runde gæstede vi Spektrum Odder, hvor Odder Håndbold bød velkommen. Sejr var kravet, hvis vi skulle avancere til 1/8-dels finalen, og bevare drømmen om final 4.

Kampen begyndte, som man kunne forvente. Odder Håndbold kom blæsende mod favoritterne, godt hjulpet af et velklappende publikum, som virkeligt løftede deres hold. Efter 4 minutter var de foran 3-1, hvor de bla. havde spillet fornemt angrebsspil. Derfra tog vi over, og begyndte at udnytte spilovertaget og de store chancer vi kom til. Det gjorde vi via. Tempofyldt spil fra Nicolaj Nørager, Cornelius Kragh og Anders Martinusen, som ikke gav Odder-forsvaret meget ro. Efter 20 minutter tog vi første føring efter et par redninger fra Jens Fredsgaard og mål fra Mads Christiansen. I mellemtiden kom U19-spiller Jonas Kruse på banen og gjorde det glimrende. Pausestilling 15-19.

Efter pausen satte vi tingene på plads. Der blev ikke givet ved dørene, og Odder Håndbold lavede 2 mål på 15 minutter, hvor vi lavede 8. Så skal det blive godt, og det gjorde det også. Tellerup tog fra inde i målet, og levnede ikke skytterne mange chancer. Alt imens Balstad og Meyer stod som en solid mur i forsvaret. Offensivt fik vi kørt et par gode kontraer, så Young, Lenny og Frederiksen havde gode arbejdsbetingelser. Offensiven blev i lange perioder af 2.halvleg styret af U19-spillerne Malte Pedersen og Jonas Kruse, som begge leverede gode præstationer. De var godt hjulpet af en velspillende Mads Christiansen. Grundlæggende fungerede det meste offensivt i 2.halvleg og det var lækker håndbold at se på. Vi vinder overbevisende 35-24.

Topscorer for FHK blev Cornelius Kragh med 7 kasser!

Dejligt at se mange minutter til de tre U19-spillere Jonas Kruse, Malte Pedersen og Jonas Raundahl. Fremtiden er sikret, hvis de bliver ved sådan! Vi avancere til Santander Cuppens 1/8-dels finale.