seneste nyt

Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-LTH

Lørdag eftermiddag var vi en tur i Lemvig, hvor Lemvig/Thyborøn håndbold var værter. Det blev en eftermiddag til glemmebogen, og selvom opbakningen var stor, så lykkedes det bare ikke i dag.

Lad os starte med elefanten i rummet… de brændte chancer var udslagsgivende for hele kampen, og starten af 1. halvleg beskriver det meget godt. Tre 100% chancer blev brændt i startfasen og Lemvig kom foran 2-0. Derefter fandt vi løsningen, men forsvaret havde ikke helt samme skarphed, som ellers set i denne sæson. Ydermere fik Lemvig held med at trække tempoet ud af kampen, og når vi prøvede at sætte tempoet i vejret, så sad spillet ikke lige i skabet. Derudover må man kreditere Lemvig/Thyborøns målmand Svend Rughave, som stod en flot kamp. Pausestilling var 17-14.

Vi kommer fint i gang i 2. halvleg, og man kan tydeligt se at der blevet snakket i pausen. Energien var der, og Tellerup har et par redninger. Ved stillingen 19-17 efter 34 minutter sker der noget interessant. Vi har tre muligheder for at score dvs. Tellerup redder og Lemvig laver tekniske fejl, hvor vi kan udnytte det i den anden ende. Det ville have bragt os på 20-19, men symptomatisk for vores eftermiddag skete det ikke, og herfra var momentum væk. Vi taber desværre 34-27.

Topscorer for FHK med 7 kasser blev Anders Kragh Martinusen!

Vi fortsætter med at fighte for byen, og heldigvis skal vi i ilden igen. Allerede d. 9 januar mod topholdet Aalborg Håndbold.

//FHK

//FHK

seneste nyt

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere