Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Nedtakt: KIF Kolding – FHK

Et brag af et lokalopgør, der virkeligt skulle have sat scenen for et hektisk juleprogram, endte desværre med at huske os på hvorfor vi elsker fans i hallen. Til gengæld var det to rivaler, der virkeligt var mødt op for at spille håndbold.

Det var en meget lige 1. halvleg de første 15-20 minutter rent pointmæssigt, hvor spillet fortalte en lidt anden historie. Vi havde umådelig stor succes, med et ultraoffensivt forsvar, som KIF havde svært ved at finde løsningerne ved. I den anden ende var træfsikkerheden god, og havde den været rigtig god var vi stukket af fra KIF. Men lad os blive ved forsvaret… vi dækkede næsten ved 3-meteren, hvor spillerne byttede plads og sørgede for, at forsvarskæden hele tiden var i bevægelse. En lille taktisk genialtet, der gjorde at vi gik til pause foran 15-12. En føring, der med lidt mere skarphed, fortjent, havde været 2-3 mål større.

Efter pausen fortsatte vi det fornemme angrebsspil. Kampens helt store spiller Anders Kragh Martinusen gjorde lige hvad der passede ham, og i sammenspil med Nørager og Nikolaj Nielsen på stregen lignede det længe en afklapsning af KIF. Det fik koldinggenserne dog rettet op på, efter vi får et par dumme udvisninger, og indskiftede Tim Winkler begynder at tage med hænder. Til gengæld gjorde Tellerup ligeså, og vores kaptajn var stærk medvirkende til at de aldrig blev rigtigt spændende. Vi vinder med 31-27, i en kamp vi har fuldstændigt styr på, og som blev vundet fra bænken med en genialitet forsvarsmæssigt.

Topscorer for FHK blev Anders Martinusen med 7 kasser og 5 assist!

Vidste du at… Det er tredje sejr over KIF Kolding i denne sæson, hvis man medregner pokalen? Det er aldrig sket før at vi har slået KIF tre gange i streg!