Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-GOG

Lørdag eftermiddag i Gudme, blev stolpe ud i en til tider elektrisk håndboldkamp. Vi taber 34-29 til et velspillende GOG-mandskab, som gjorde livet surt for os, inden vi viste enorm gejst, og vandt 2.halvleg med 17-13.

Lad os ikke dvæle så meget ved 1.halvleg… det var en træls omgang, med flere tekniske fejl, og en landsholdsstjerne (Gidsel), i absolut hopla. Det gjorde betingelserne svære, og selvom vi på tribunerne ejede hallen, så var det ikke nok til at holde det velspillende GOG-mandskab fra fadet. Ydermere stod Thorbjørn Bergerud, vel, sin bedste kamp for GOG denne eftermiddag.

2.halvleg derimod var bedre. I starten skulle vi lige finde vores fødder, og billedet lignede lidt det samme, som i 1.halvleg, men så begyndte spillet at rulle. Anders Kragh Martinusen var en evig kilde til uro, hvor han med mål og fight spillede FHK tilbage i kampen. Derudover fik Nørager og Cornelius Kragh sat noget tempo i angrebsspillet, og det gav plads til vores fløje, hvor Mads Lenbroch og Jakob Frederiksen leverede fornemme præstationer. Dette, i en kombination med Emil Tellerup opadgående kurve, skabte tro på et overraskende comeback. Sådan skulle det ikke helt gå, men drengene vandt FLOT 2.halvleg med 17-13, og det er værd at tage med til den vigtige pokalkamp tirsdag.

Topscorer for FHK blev Anders Kragh Martinusen med 6 kasser!

Næste kamp er tirsdag d. 5/10 kl. 20:30, hvor vi spiller sæsonens vigtigste kamp, mod Mors/Thy Håndbold i kvartfinalen i Santander Cup. HUSK DU KAN STADIG KØBE BILLETTER TIL KAMPEN!

Vidste du at… Jakob Frederiksen i dag spillede sin kamp nr. 98 for klubben dvs. han runder snart en imponerende milepæl!
OBS! (kampe noteret spillet efter 2012 og for 1.div/Liga)

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere