Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Nedtakt: FHK-Aalborg Håndbold

I den pragtfulde forårssol skinnede de rød/sorte farver overalt i thansen ARENA lørdag eftermiddag. Her var gjort klar til at håndboldbrag mod topholdet fra Aalborg Håndbold. I en kamp, hvor vi skulle spillemæssigt tilbage på sporet.

Vi starter 1.halvleg fuldstændigt fænomenalt, og blæser Aalborg tilbage på banen. Emil Tellerup fandt agerede dørstopper, alt imens defensiven kæmpede som bæster. Derudover røg boldene i kassen, og efter 5 minutter førte vi 3-0. De næste 13 minutter fulgtes vi pænt ad, og ”byttede” mål, uden der dog blev scoret synderligt mange, hvilket skyldtes to gode målmænd, og lige rigeligt udvisninger. I det 19 minut reducerer Aalborg til 8-8, men derfra så vi os ikke tilbage. Nicolaj Nørager satte tempo i offensiven, og selvom Aalborg kom foran en enkelt gang, så formåede vi at gå til pause foran 14-13. En føring der med lidt held og færre udvisninger kunne have været større. Tellerup gjorde i hvertfald sit, med en redningsprocent på 45%.

Når man spiller en så god 1.halvleg, så er det næste svært at kopiere kunststykket, specielt mod en modstander af Aalborgs kaliber. Vi spoler frem til det 36 minut, hvor kampens mest kontroversielle situation fandt sted. Lukas Sandell ser direkte rødt, efter en takling på Anders Martinusen. Umiddelbart en svækkelse af Aalborg-mandskabet, men det virkede nærmere som et wake-up call for de rutinerede nordjyder, der fra da af førte kampen. En målløs periode på 12 minutter bliver afgørende for vores kamp, og vi ender med at tabe 23-27. Dog med en stærk præstation over hele linjen.

Topscorer for FHK blev Anders Martinusen med 5 kasser!

Vi kan være stolte. Vi rejste os sammen, og vi fightede sammen! Det er sådan håndbold skal være i thansen ARENA, og vi kan se at med den indstilling, så kan selv Aalborg komme på glatis.

HUSK! VIGTIGT POKALKAMP I ODDER TIRSDAG D. 10 MAJ!

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere