seneste nyt

Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Nederlag til Skjern Håndbold

Onsdag aften gik turen vestpå til Skjern Bank Arena for ligaherrerne. FHK spillede en flot 1. halvleg, hvor de gik til pausen foran 17-19. Desværre vendte kampen i 2. halvleg og FHK måtte se sig slået med cifrene 36-30 af Skjern Håndbold.

Der var lagt op til revanche, da FHK gik på banen i Skjern Bank Arena. Hjemme i thansen ARENA led FHK et 31-35 nederlag til Skjern Håndbold og det var da også tydeligt, at ligaherrerne gerne ville revanchere dette.

Starten af kampen var en tæt affære, hvor holdene skiftedes til at score. Efter et kvarters spil gjorde hjemmeholdets Elvar Örn Jónsson det til stillingen 9-9. Efterfølgende kom FHK i teten og en velspillende Nicolaj Nørager bragte udeholdet foran 12-15 efter 23 minutters spil.

Slutningen af halvlegen blev en smule febrilsk, hvor begge hold lavede fejlafleveringer og forhastede afslutninger. På trods af det kunne FHK gå til pause foran 17-19.

Skjern Håndbold kom bedst tilbage fra pause og allerede efter 35 minutters spille kunne hjemmeholdets Anders Eggert bringe ligevægt til stillingen 19-19 med en straffekastscoring. De efterfølgende minutter bølgede kampen frem og tilbage, men i det 42. minut bragte Skjern Håndbold’s Jørgen Rasmussen hjemmeholdet foran 24-23. Dette blev startskuddet til en god periode for Skjern.

Hurtigt kom Skjern foran med 3 mål og cheftræner Jesper Houmark tog en time-out. Time-outten fik ikke den ønskede effekt og med 9 minutter igen var stillingen 30-26 i Skjerns favør. Skjern Håndbold holdte skruen lige i vandet og kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 36-30, da slutfløjtet lød.

Målscorer for FHK: Nicolaj Nørager 6, Jakob Mikkelsen 6, Mishels Liaba 4, Kasper Young 3, Martin Bisgaard 3, Rune Andersen 3, Rasmus Boysen 2, Mads Lenbroch 1, Jesper Lindgren 1, Anders Kragh Martinusen 1.