Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Knebent nederlag til Mors-Thy

Søndag aften gæstede Herre Håndbold Ligaens nr. 3, Mors-Thy Håndbold, thansen ARENA. Kampen blev en tæt affære, hvor begge hold gik til stålet fra start til slut. FHK var foran med 10 minutter tilbage af opgøret, men måtte sig sig slået med cifrene 29-31, da haluret lød.

Der var god stemning i thansen ARENA, da ligaherrerne løb på banen til opgøret imod Mors-Thy Håndbold. I mandags sejrede holdet over Ribe-Esbjerg i Blue Water Dokken og dette havde skabt forhåbninger om flere point blandt hjemmepublikummet.

Rasmus Meyer indledte opgøret med en scoring og i den anden ende tilkæmpede stregspiller Emil Bergholt sig et straffe, som Bjarke Christensen eksekverede på. Begge mandskaber var tændte og slog godt fra sig i forsvaret. Dette resulterede i, at FHK’s Rasmus Boysen måtte indkassere holdets første udvisning efter 4 minutters spil. Sidemand Jesper Lindgren fulgte efter og måtte en tur på bænken 2 minutter senere i opgøret.

Mors-Thy Håndbold kom derefter i teten og efter endnu en udvisning til Rasmus Boysen i det 14. minut, kunne udeholdets Tim Sørensen bringe dem foran 5-7. FHK kom efterfølgende stærkt tilbage  og efter 21 minutter kunne Kasper Young bringe ligevægt i resultatet til stillingen 9-9.

Afslutningen på halvlegen blev en målrig affære. Kristian Stoklund tog dirigentstokken i hånden og sørgede for, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 14-13.

2. halvleg startede godt for FHK. Jimmi Andersen havde flere redninger i målet, imens Jakob Mikkelsen bragede bolden i kassen i den anden ende. Efter 35 minutter var hjemmeholdet foran 17-15 og stemningen var ekstatisk i thansen ARENA. Efter 43 minutters spil kom den magiske 3-måls føring til FHK endelig, da Kasper Young scorede til stillingen 22-19.

Dette fik Mors-Thy’s cheftræner Jonas Wille til at tage time-out og dette fik den ønskede effekt for udeholdet. Mors-Thy’s unge talent på højre back, Mads Hoxer, tog bolden under armen og leverede en pragtpræstation i opgørets slutfase. FHK fik slet ikke styr på den unge højre back og Hoxer lavede mål på stribe. Efter 54 minutters spil kunne han bringe Mors-Thy foran 25-26.

Da kampen kom til den afsluttende fase blev FHK ramt af holdets 6. udvisning og dette medførte, at udeholdets Bjarke Christensen kunne score sit 7. mål til slutresultatet 29-31.

Næste gang herrerne skal i aktion er på torsdag den 22. oktober kl. 20.00, når de gæster SønderjyskE i Broager Skansen. Kampen kan følges på TV2 Sport.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 7, Kasper Young 6, Mathias Hedegaard 4, Jakob Mikkelsen 4, Rasmus Meyer 3, Nicolaj Nørager 3, Mishels Liaba 1, Anders Kragh Martinusen 1.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere