Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Imponerende top-4 placering…

Fredag aften spillede vi en kamp, mod sæsonens overraskelse fra TMS Ringsted. Selvom det er en fire dages tid siden, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en lille analyse af kampen.

En kamp der på papiret skulle give 2 point, men som grundet TMS flotte sæsonstart ikke var givet på forhånd. 1. halvleg blev nøjagtigt lige så underholdende og tæt som forudset. Begge hold spillede offensivt, og aggressivt, hvilket gav problemer i defensiven. Målmændene havde svært ved at få fat, og særligt vi, havde held med at spille sig frem til åbne muligheder, som blev eksekveret. Bedste symboliseret ved FHK’s aspirant på ugens hold Martin Bisgaard. Først efter 23 minutter skete der lidt med stillingen, hvor selvsamme Bisgaard scorede til 14-10. Men TMS bed stadig fra sig og pausestillingen var 17-15.

Efter pausen var vi mere i kontrol. Fredsgaard kom ind i målet, og havde en række afgørende redninger, hvor det tætteste TMS Ringsted kom var 25-24 efter 48 min. Generelt, var det en lidt rodet 2. halvleg, hvor begge hold havde afgørende svært ved at blive gode. TMS Ringsted prøvede en del 7 mod 6, som vores offensive forsvar havde forholdsvis godt styr på, hvilket resulterede i en række mål, i tomt mål.

Topscorer for FHK blev som bekendt Martin Bisgaard med 7 kasser!

I stedet for den klassiske ”Vidste du at…” vil vi gøre noget andet. Man kan vel stadig bruge termen ”Vidste du at…” fordi det handler om vores øjeblikkelige placering i top-4. Vi har dobbelt så mange point som sidste år på det her tidspunkt. Vi har lukke 32 færre mål ind og generelt er det første gang, siden oprykningen, at holdet blander sig i top-4, efter så mange kampe. Ydermere har vi bragt os i en, meget gunstig position, hvad angår sæsonens klare mål, om at slutte i top-8. Der skal være plads til at drømme, og man kan virkeligt, med den nuværende form tillade sig at drømme stort.  Vi tror i hvert fald det var de færreste der regnede med en top-4 placering efter 9 kampe.

//FHK

//FHK

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere