seneste nyt

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

FHK sejrede i Gudme

Søndag aften var helt særlig for Fredericias bedste damehold. Her skulle de tage hul på sæsonen med en svær udebanekamp i Gudme.

Der var der glædeligt gensyn med to gamle kendinge fra sidste sæsons hold, da både Camilla Pytlick og Alberte Stenderup har taget turen over Lillebælt og til Sydfyn henover sommeren.

Fra kampens begyndelse var det Fredericias damer, der kom bedst fra start. Anført af Fredericiapigen Ida Skou Møller får vi skabt et lille hul og efter små 18 minutters spil, bringer hun os foran 6-11. Efter en GOG timeout, får de bedre fat i kampen, og vi går til pause foran med en enkelt pind, 13-14.

Anden halvleg bliver en tæt affære, hvor vi aldrig rigtig fik udnyttet vores chancer, når vi endelig kom frem til dem. Vi skal dog være glade for, at Anne Berggren til gårsdagens kamp havde ild i armen. Hver gang vi havde problemer med at finde løsninger i angrebsspillet, fightede hun på flotteste vis og scorede det ene mål efter det andet. Så efter en fuldstændig tæt anden halvleg, som bølgede frem og tilbage, skulle Fredericiadebutanten Ida Nørgaard Jensen vise sig at blive altafgørende. Med nerver af stål scorer hun sikkert på sit tredje straffekast ud af lige så mange mulige, og bringer os foran med 24-25 med under 40 sekunder. GOG tager en sidste timeout, i håbet om at beholde et enkelt point i Gudme, men her viste Kia Uttrup sig som en sikker sidste skanse, hvilket betød, at begge point kom med hjem til Fredericia.

Efter en flot sejr skal der lyde stor ros til hele holdet, som virkelig står sammen, hvilket i sidste ende sørger for, at vi får de tager begge point. Derudover skal det nævnes, at vi til gårsdagens kamp havde tre debutantscoringer, da både Laura Ditlevsen, Maria Højgård og Ida Nørgaard Jensen alle kom på måltavlen i deres første kamp i den røde trøje.

Nu venter der os en svær kamp allerede på torsdag, hvor vi tager i mod et altid hårdt kæmpende Hadsten hold. Vi håber derfor på mange tilskuer i hallen, som kan hjælpe os på vej til den første hjemmesejr i den nyrenoverede Thansen arena.

seneste nyt

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere