seneste nyt

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Fredericia Håndboldklub får perfekt sæsonstart

Fredericia Håndboldklub spillede her til aften hjemme første gang i sæsonen mod HEI. Men ingen kampen gik i gang var der indvielse af den nye thansen ARENA.

Den renoverede thansen arena blev onsdag klokken 18:00 indviet. Borgmester Jacob Bjerregaard (A) holdt en tale og med sig havde han Lars Ejby (A), Christian Jørgensen (V), Bent Jensen (formand i FHK), Per Fuglsang (formand HK Ultras), og Bent Bjerre Jørgensen (tidligere centerdirektør). “Hvor er her flot,” sådan indledte Jacob Bjerregaard, da den store folkemængde så på, da hallen officielt blev indviet. I stedet for at klippe en snor var der i dagens anledning gjort plads til, at de fem personer kunne skyde på mål på Jimmi Andersen. Det blev Per Fuglsang fra HK Ultras, der blev dagens helt, da han scorede i tomt mål og hallen officielt var indviet.

Nu til kampen. FHK så stærke ud fra start til slut. Længere er den ikke. I en thansen arena med hele 1825 tilskuere blev der givet gas fra starten. Målmand Emil Tellerup lukkede helt af og gjorde umuligt for at HEI at score. Ti minutter inde i kampen førte FHK 8-2, og sådan fortsatte kampen. Kristian Stoklund spillede solidt, og viste flere af sine kvaliteter frem for alle i hallen. Cheftræner Jesper Houmark sendte flere spillere i kamp, og han kunne nyde, hvad han så. Flotte detaljer og en fart i spillet, som fik HEI til at løbe med tungen ud af munden. Pausestillingen 17-7 var fuld fortjent.

Anden halvleg fortsatte i samme stil, men efter 45 minutters spil slap FHKs det høje gear og gav plads til HEI. Jimmi Andersen kom på mål, og han viste også, at han i den grad vil spille med i denne sæson. Da der stod 27-13 var ingen i tvivl om, hvem som ville løbe med sejren. HEI fik dog pyntet et par gange. Kampen sluttede 29-17 og der skal lyde en stor tak til alle, der deltog i indvielsen og sejren over HEI i dag.

seneste nyt

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere