Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere

Første sejr i thansen ARENA

Torsdag aften gæstede ligaens nr. 4, Skanderborg Håndbold, thansen ARENA. Efter et intenst opgør, hvor især målmand Emil Tellerup fandt storspillet frem, vandt FHK kampen 29-25. Dermed kunne hjemmeholdet notere sig for sæsonens første hjemmebane sejr.

Jagten på første hjemmebane sejr

Stemningen var intens, da FHK’s ligaherrer løb på banen i thansen ARENA. Det var tydeligt at mærke, at hjemmebanepublikummet hungrede efter sæsonens første hjemmebane sejr.

FHK kom bedst fra start og efter 9 minutters spil bragte Anders Kragh Martinusen hjemmeholdet foran 5-1. Skanderborg fik efterfølgende bedre fat og begyndte at komme tilbage i kampen.

Ved stillingen 8-6 måtte FHK indkassere en dobbeltudvisning, først til Jesper Lindgren og kort efter måtte Anders Kragh Martinusen sætte sig ud på bænken. Dette kostede for hjemmeholdet og efter 15 minutters spil udlignede Mathias Bitsch til stillingen 9-9.

Emil Tellerup, der havde indledt kampen med mange redninger, fortsatte sit storspil mod halvlegens slutning. Dette gav FHK’erne blod på tanden og især fløjspillerne Mads Lenbroch og Kasper Young fik gang i scoringerne. Det resulterede i, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 15-11.

Svær start på 2. halvleg

Efter halvleg havde FHK svært ved at få gang i angrebsspillet og Skanderborg Håndbolds målmand, Kristoffer Laursen, begyndte at tage godt fra i udeholdets mål. I den anden ende af banen blev Rasmus Boysen ramt af en 2 minutters udvisning og udeholdet begyndte langsomt at hente ind på FHK.

I det 41. minut måtte forsvarsklippen Jesper Lindgren indkassere sin 3. 2 minutters udvisning og dermed også det røde kort. Fra hjørnet af arenaen kunne Lindgren se, hvordan Skanderborgs stregspiller Mads Kalstrup efterfølgende udlignede til stillingen 18-18.

Efter 47 minutters spil bragte Lars Skaarup, for første gang i opgøret, Skanderborg foran med cifrene 19-20. Dette fik cheftræner Jesper Houmark til at kalde til time-out. Time-outten havde den ønskede virkning og Nicolaj Nørager gik forrest i angrebsspillet. 2 hurtige scoringer fra playmakeren fik FHK tilbage i teten.

Video proof gav dødsstødet

FHK holdt hovedet koldt og var kyniske i deres afslutninger, da kampen skulle afgøres. I den anden ende tog Emil Tellerup fortsat fra. Begge dele gjorde, at FHK i den afgørende fase trak fra Skanderborg. Dødsstødet kom ved stillingen 27-24, da et tordenskud fra Mishels Liaba blev dømt inde efter dommerne havde brugt video proof.

Skanderborgs Lars Skaarup kunne sætte sidste bold i kassen, men det ændrede ikke ved, at FHK vandt opgøret med cifrene 29-25. Dermed kunne FHK indkassere sæsonens første sejr i thansen ARENA og dette skabte stor jubel blandt hjemmeholdets tilhængere.

Næste gang ligaherrerne fra FHK skal i aktion er fredag den 13. november, når Lemvig-Thyborøn gæster thansen ARENA.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 5, Mishels Liaba 5, Nicolaj Nørager 5, Kasper Young 4, Mads Lenbroch 3, Jakob Mikkelsen 2 , Martin Bisgaard 2, Anders Kragh Martinusen 2, Rasmus Meyer 1.

Optakt: Vi tager hul på slutspillet

Endelig åbner vi slutspillet, når vi fredag aften træder ind på det grønne halgulv i Poul Christensen Arena i Ringsted, hvor modstanderen naturligvis er TMS Ringsted. Læs mere