Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Flot sejr over Ringsted

Torsdag aften gæstede TMS Ringsted thansen ARENA, hvor holdene skulle mødes i et opgør uden tilskuere på tribunerne. FHK løste opgaven til perfektion og trak sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 30-24.

Det var en speciel følelse, da FHK’s ligaherrer løb på banen i den mennesketomme thansen ARENA. Selvom mange af spillerne prøvede det i forrige sæson, så er det en anden følelse på hjemmebane, hvor de er vant til den store opbakning fra HK Ultras og andre FHK fans.

FHK lod sig imidlertid ikke slå ud af den mennesketomme hal og hjemmeholdet kom godt fra start. Især Anders Kragh Martinusen udmærkede sig fra kampens start, da han med sin 3. scoring bragte FHK foran 4-1 efter 5 minutters spil.

I det efterfølgende kvarter holdt FHK føringen på 3 mål og ved stillingen 11-8, tog gæsternes cheftræner, Christian Dalmose, sin 2. time-out i opgøret. Dette fik en positiv effekt for Ringsted-mandskabet og efter 27 minutters spil, kunne udeholdets Anton Bramming bringe ligevægt i regnskabet til stillingen 14-14.

Dette tændte en ild i FHK-spillerne, som leverede et brag af en afslutning på 1. halvleg. FHK scorede 3 hurtige mål og kort inden halvlegens slutfløjt fiskede Martin Bisgaard bolden og bragte FHK foran 18-14 til pause.

Starten af 2. halvleg var præget af flot målmandsspil i begge ender af banen, hvor både Emil Tellerup og gæsternes Frank Mikkelsen havde store redninger. FHK holdt hovedet koldt og lod ikke TMS Ringsted komme tættere på end 2 mål. Ved stillingen 25-22 efter 47 minutters spil, var det som om, at FHK strammede grebet  og Ringsted mistede pusten.

Jakob Mikkelsen gik forrest i kampens slutfase og noterede sig for 3 flotte scoringer i denne periode. Til sidst kunne Jakob Frederiksen sætte den sidste bold i kassen for FHK og selvom gæsternes topscorer, Morten Jensen, scorede på straffe, så kunne hjemmeholdet trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 30-24 og dermed bevare deres 8. plads i HTH Herreligaen, som giver adgang til slutspillet.

Målscorer for FHK: Martin Bisgaard 6, Anders Kragh Martinusen 5, Mathias Hedegaard 4, Jakob Mikkelsen 3, Jakob Frederiksen 3, Kristian Stoklund 3, Mishels Liaba 2, Nicolaj Nørager 2, Rasmus Meyer 1, Mads Lenbroch 1.