Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK missede genrejsning i Skive

Fredag aften gæstede FHK’s herrer Interfjord Arena, hvor Skive fH har hjemmebane. Her skulle herrerne forsøge at genrejse sig fra søndagens ærgerlige nederlag til TM Tønder.

Desværre måtte FHK rejse hjem med et nederlag på 28-26.

FHK startede som lyn og torden. Anført af Kristian Stoklund bragte FHK sig foran med 1-4 efter 7 minutters spil. Dette fik Skive fH til at gå i 7 mod 6, hvilket de havde stor succes med. På under 2 minutter var Skive fH tilbage på 4-4. Dette fik Jesper Houmark til at forlange timeout.

På trods af timeouten fortsatte Skive fH sit effektive 7 mod 6 spil og efter 23. minutter var stillingen 12-8 i Skive fH’s favør. FHK forsøgte sig i slutningen af 1. halvleg med et mere offensivt forsvar, der medførte flere uprovokerede fejl i Skive fH’s angrebsspil. Samtidig trådte flere FHK spillere i karakter angrebsmæssigt og ved pause, havde FHK spillet sig tilbage i kampen til stillingen 13-13.

FHK kom godt ud til 2. halvleg, hvor det især var Jakob Mikkelsen, der strålede med 3 hurtige scoringer. De to hold fulgtes ad til 18-18, hvorefter Skive fH igen kom i teten. Anført af flere redninger fra Mads Meldgaard og en velspillende Nickolei Jensen bragte Skive fH sig foran 22-19 med et kvarters spil igen, hvilket fik Jesper Houmark til at forlange sin 2. timeout.

Gæsterne fra fæstningsbyen kæmpede hårdt for at komme tilbage og med 7 minutter igen blev både Jimmi Elmgaard og Rune Schrøder tildelt 2 minutter. Dette blev imidlertid en brat opvågning til FHK, der med scoringer fra Martin Bisgaard og Nikolaj Mehl bragte sig tilbage i opgøret til stillingen 23-22.

Efter 55 minutters spil modtog Skive fH’s Tobias Balsby-Pedersen sin 3. udvisning og blev derfor tildelt rødt kort. Dette gav de mange medrejsende fans håb om et comeback, men Skive fH var i denne periode kyniske. Med 2 minutter igen kunne Joshua Grace øge Skive fH’s føring til 26-23.

Herefter tog Kristian Stoklund bolden under armen og lynede 3 hurtige mål. Skive fH bevarede roen og med 8 sekunder igen kunne Skive fH’s Joshua Grace igen sætte bolden i kassen til slutresultatet 28-26.

Efter 7. spillerunde indtager FHK nu 4. pladsen i herrernes 1. division.

Målscorer FHK: Kristian Stoklund Larsen 6, Jakob Mikkelsen 5, Martin Bisgaard 4, Jakob Frederiksen 3, Rasmus Meyer Ejlersen 2, Nikolaj Vestergaard Mehl 2, Rune Andersen 2, Rune Hoyer Schrøder 1, Jimmi Elmgaard 1.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere