Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK tabte til TMT i fantastisk kulisse

Søndag aften tog FHK imod liganedrykkerne fra TM Tønder. Kampen endte med et smalt nederlag på 25-26, efter TM Tønders Felix Kasch kunne brage bolden i mål 2 sek. før tid.

Begge hold var forud for opgøret de eneste to hold, som stod med maksimum point efter sæsonens første 5 kampe og der var derfor lagt op til et rigtig topbrag. Topbraget havde da også tiltrukket hele 2275 tilskuere til. Den fyldte thansen arena lagde en flot og nervepirrende ramme, som fuldendte det intense opgør.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor Jakob Mikkelsen var den første, som kunne bringe sig på måltavlen. De to hold fulgtes ad igennem hele første halvleg og kunne gå til pause ved stillingen 14-14. I 2. halvleg startede TMT som lyn og torden. Inden for 3 minutters spil havde de bragt sig foran med 14-18 og dette fik Jesper Houmark til at tage en timeout.

Timeouten hjalp og de rødklædte mænd fra fæstningsbyen kom tilbage på 19-19 og bragte sig efterfølgende foran 22-20. I den efterfølgende periode havde FHK flere oplagte chancer, der blev brændt på en velspillende Tønder-keeper og pludselig var stillingen 24-25.

Kasper Young udlignede efterfølgende til 25-25 med 18 sekunder igen. TM Tønder havde derfor mulighed for at afgøre kampen og det gjorde de. Med to sekunder igen fik Tønder frikast. Felix Kasch modtog bolden og sendte et missil ned i bunden af FHK målet til resultatet 25-26.

Kampens spiller: Jimmi Andersen

Målscorer FHK: Martin Bisgaard 6, Nikolaj Mehl 5, Kristian Stoklund 3, Jakob Mikkelsen 3, Kasper Young 2, Rune Schrøder 2, Rune Andersen 2, Jakob Frederiksen 1, Jimmi Elmgaard 1.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere