Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

FHK storsejrede mod bundhold

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder tog en vigtig skalp hjemme i thansen Arena, da de søndag vandt 33-20 mod bundholdet Oddense-Otting.

FHK kom forrygende fra start. Stillingen var 4-0 efter fire minutter, og føringen på tre-fire mål blev bevaret gennem det meste af første halvleg, men mod slutningen af halvlegen kom Oddense-Otting mere med og fik reduceret til pausestillingen 13-11.

I anden halvleg buldrede FHK afsted. Angrebsmæssigt storspillede Mette Lassen, Maria Højgård Klausen og Maria Hustad, som nærmest gjorde hvad der passede dem. I målet var der også en flot præstation af unge Kira Nyboe, der fik hele anden halvleg i målet og kun lukkede ni mål ind i sejren, der blev på 33-20.

Med sejren kravler FHK op på niendepladsen i 1. division.