Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK sejrede i nøgleopgør

Fredericia Håndboldklub tog mandag aften mod Nordsjælland Håndbold hjemme i thansen ARENA i et opgør, der var særdeles vigtigt. FHK endte med at vinde med at vinde 33-26, og har dermed fem point ned til Nordsjælland på sidstepladsen i Primo Tours Ligaen.

Ikke på et eneste tidspunkt udover ved stillingen 1-1 var FHK og Nordsjælland på omgangshøjde. Måltavlen viste 5-1 efter fem minutter, efter især en rigtig god forsvarsmæssig start på kampen med en stærk Emil Tellerup i målet.

Et par forcerede angreb gjorde, at Nordsjælland fik reduceret til 5-3, men det blev kendetegnende for kampens forløb. Hver gang Nordsjælland fik halet en smule ind på FHK, trak det rødblussede hjemmehold igen fra efterfølgende.

FHK var til opgøret uden Victor Skillhammar og Rune Schrøder, og i deres fravær var der angrebsminutter i bagkæden til Jesper Lindgren, og den høje svensker kvitterede ved at score til 12-7 på et brag af et langskud 19 minutter inde i opgøret.

Emil Tellerup fortsatte med at lukke af i målet, og FHK gik derfor til pause foran 17-12. FHK fortsatte med at brage videre i anden halvlegs begyndelse. Stillingen blev hurtigt 20-12, og det fik Nordsjælland til at forlange timeout.

Igen fik Nordsjælland halet lidt ind på FHK, men de kom ikke tættere på end 23-19 med 18 minutter tilbage af opgøret.

I slutningen af kampen rendte FHK Nordsjælland over ende efter en disciplineret indsats hele kampen igennem. Det hele endte derfor med en FHK-sejr på 33-26.

Næste gang FHK skal i aktion er onsdag på udebane mod Aalborg Håndbold.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere