Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

FHK sejrede i flot kulisse

Fredericia Håndboldklub sejrede for tredje kamp i træk. Mandag aften blev det til en sejr på 29-24 hjemme i thansen Arena mod Otterup.

1.345 tilskuere var på plads i thansen Arena, og dannede en flot kulisse til opgøret. Trommerne buldrede derudaf fra den nye blok H, hvor FHKs trofaste fanklub, HK Ultras, hører hjemme. Til stor jubel fra den fyldte thansen arena kunne Kristian Stoklund banke bolden i kassen, inden Emil Tellerup hev en flot redning frem kort tid efter. Rune Andersen bankede bolden i kassen, inden Kasper Young udnyttede en kontra på flotteste vis. 3-0 til FHK efter fem minutters spil.

Otterup lod sig dog ikke slå ud af kurs, og tre mål i træk af Mats Krog bragte balance i regnskabet. Fredericianerne steppede op igen, og ind på kassen midtvejs i første halvleg kom Jimmi Andersen. Han lukkede ned, og var stærkt medvirkende til, at FHK gik til pause foran 16-11.

Fra anden halvlegs start stemplede Jakob Mikkelsen ind. Mikkelsen bombede fem mål ind på fem minutter og bragte FHK på 21-12, og det kom Otterup sig aldrig over. Resten af kampen var blot et spørgsmål om, hvor stort FHK ville vinde.

De fynske gæster forsøgte sig med et alternativt forsvar, men FHK holdt hovedet koldt og vandt kampen med 29-24.

Dermed har FHK maksimum point efter tre kampe. Næste gang FHK skal i aktion er på lørdag, hvor modstanderen er Stoholm på udebane.