seneste nyt

Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

FHK overvandt bundholds comebackforsøg

Køge Håndbold var i gang med et storstilet comebackforsøg, men Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer holdt hovedet koldt i en hektisk slutfase og sejrede med 19-21.

FHK kom bagud 1-0 og 2-1, men så var Køge ikke foran mere i kampen. FHK kom på 2-6, da Rune Schrøder smaskede bolden i mål efter 13 minutters spil i overtal.

Køge tog sig en målpause på ti minutter før de fik reduceret til 3-6. FHK stod godt i forsvaret, og inde bagved var der en sikker sidste skanse i Jimmi Andersen, der selv kom på måltavlen, da han scorede til 4-8 efter 20 minutter. Køge spillede syv mod seks, og det udnyttede FHKs keeper til at sende bolden i tomt mål.

Som første halvleg skred frem blev FHKs angrebsspil mere forkrampet, og det medvirkede til, at Køge kom bedre med i kampen, og fik reduceret til pausestillingen 7-9.

Fra anden halvlegs start kommanderede cheftræner Jesper Houmark syv mod seks fra FHKs side. Det gav straks pote. Martin Bisgaard blev flere gange spillet fri på fløjen, og det var med til at bringe FHK i front med 9-18 med 17 minutter igen.

Seks Køge-mål i træk fik dog spændingen tilbage i kampen. Det blev helt tæt, da hjemmeholdet reducerede til 19-20 med 50 sekunder igen, men FHK holdt hovedet koldt, og Rune Schrøder lukkede kampen med 20 sekunder igen, da han scorede til slutresultatet 19-21.

Dermed er FHK nu á point med Tønder på førstepladsen, men Tønder har dog spillet en kamp færre end FHK og er bedre indbyrdes.

Næste gang FHK skal i aktion er på udebane mod Frederikshavn.