Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK nedlagde Skanderborg efter stærk indsats

Tirsdag aften vandt FHK 33-28 mod Skanderborg Håndbold  i thansen ARENA, hvor 1.975 ellevilde tilskuere var mødt op.

FHK startede kampen med at komme bagud 5-9. Skanderborg lukrerede på, at angrebsspillet ikke sad i skabet og det gjorde, at de mødte FHK’s forsvar inden det havde etableret sig, men som første halvleg skred frem kom der styr på angrebet.

En timeout gjorde, at FHK fik reduceret til 8-9 og det var især takket være storspil i målet af Jimmi Andersen, som dannede grundlaget for det, da han med sine redninger fik gang i kontrafasen.

Ved pausen var stillingen 17-17 efter Andersen i første halvlegs sidste sekund reddede et Skanderborg-skud og den energi, som comebacket havde givet, blev taget med til anden halvleg.

Kristian Stoklund var flyvende fra anden halvlegs start. Han orkestrerede angrebsspillet på fornemmeste vis og forsvaret i samarbejde med Jimmi Andersen lukkede af. Det gav en føring på 23-21 med 20 minutter igen og den fredericianske optur fortsatte.

Stillingen var 30-25 med fem minutter igen og det kunne Skanderborg ikke svare igen på, og det endte derfor med en sikker FHK-sejr på 32-27.

Næste gang FHK løber på banen er på lørdag på udebane mod SønderjyskE.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere