Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK kvinderne fik uafgjort imod Vendsyssel

Søndag tog FHK’s kvinder imod Vendsyssel Håndbold. Kampen blev en spændende affære, der endte med det uafgjorte resultat 19-19.

Kampen startede ud med gode forsvars- og målmandspræstationer. Efter 2 minutters spil kunne Signe Ullstad score kampens første mål, men efterfølgende kom Vendsyssel Håndbold i teten.

De to hårdt kæmpende mandskaber fulgtes ad i 1. halvleg og skiftedes til at bytte mål. Stillingen gik fra 4-4 efter 14 minutter spil til 7-7 efter 25 minutter. I halvlegens slutfasen formåede Maria Højgaard Klausen og Ann-Sophie Morthensen at score og FHK kunne derfor gå til pause med en føring på 9-7.

2. halvleg blev en spændende affære, hvor Vendsyssel Håndbold hurtigt fik udlignet. Efter flere mål af Signe Ullstad og Maria Højgaard Klausen var stillingen 16-14 med 11 minutter igen. Det begyndte at ligne en FHK sejr, men kort tid efter fik Vendsyssel Håndbold igen kontakt ved 17-17.

Efter en hektisk slutfase havde FHK til sidst mulighed for at tage sejren, men denne chance blev misbrugt og kampen endte med det uafgjorte resultat 19-19.

Dermed har kvinderne nu 3 point og indtager rækkens 8. plads. Næste gang kvinderne skal i aktion er lørdag d. 20/10, hvor de skal på jagt efter 2 point i Ringsted.

Målscorer FHK: Maria Højgaard Klausen 6, Signe Ullstad 4, Mette Lassen 3, Ida Skou Møller 2, Hulda Dagsdottir 2, Ida Nørgaard Jensen 1, Ann-Sophie Morthensen 1.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere