Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK indkasserede et nederlag til Mors-Thy

Fredericia Håndboldklubs Primo Tours Liga-mandskab spillede søndag eftermiddag mod Mors-Thy. På trods af en stærk afslutning på kampen. endte FHK med at tabe 22-26.

FHK hang på til stillingen 4-5 efter 12 minutter. Angrebsmæssigt for FHK var det primært Rune Schrøder der bød sig til med det ene projektil efter det andet, men efterfølgende rendte FHK ind i en periode med udvisninger.

Det kombineret med, at FHK ikke var særlig gode på bolden angrebsmæssigt gjorde, Mors-Thy kom foran 4-10 19 minutter og det fik Jesper Houmark til at reagere med en timeout. Det fik straks en effekt, da han sendte holdet i 7 mod 6 angrebsmæssigt.

7-12 fik FHK reduceret til 22 minutter inde i opgøret, og så var det Mors-Thys tur til at forlange timeout og det fik sat en prop i FHK, der ved pausen var bagud med 9-16.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede, nemlig med Mors-Thy i momentum. 9-18 kom udeholdet foran, men så ændrede kampen karakter. Efter en episode omkring dommerbordet, der havde kommet til at give et mål for meget til Mors-Thy, kom der gang i FHK.

Jimmi Andersen var kommet ind i målet, og forsvarsmæssigt kom Kristoffer Jessen ind som styrmand. Andersen diskede op med store redninger, og forsvaret var blevet meget aggressivt med Jessen som frontfiguren.

Schrøder fortsatte med at skyde med skarpt, og på straffekast var Kristian Stoklund sikker. Stille og roligt fik FHK hentet ind på Mors-Thy, der med 11 minutter igen var i front med 18-22. FHK fik muligheden for at komme på minus tre, men forpassede chancen.

Til gengæld kom der dramatik et par minutter senere, da Schrøder røg i gulvet, da Erik Toft tacklede ham i hovedet, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet at komme tættere på og det endte derfor med en sejr til gæsterne fra Mors-Thy på 22-26.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere