Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK hentede point i sidste sekund

FHK var bagud 28-29 med 30 sekunder igen mod Ribe-Esbjerg, men en redning fra Jimmi Andersen og et mål i sidste sekund fra Kristian Stoklund sikrede holdet uafgjort 29-29.

FHK skulle forsøge at levere endnu en overraskelse på hjemmebane, efter i sæsonens første kamp at have besejret GOG i thansen ARENA.

Ligesom mod GOG storspillede Emil Tellerup, men der var lidt grus i angrebsmaskinen og derfor trak Ribe-Esbjerg fra efter en lige indledning på kampen. Gæsterne kom foran 9-13, men så begyndte Rune Andersen at bombe løs i bagkæden, og han fik skudt FHK på rette køl sammen med Kristian Stoklund.

Der blev udlignet til 13-13, og i første halvlegs sidste angreb havde FHK muligheden for at gå til pause foran, men Jakob Frederiksen brændte i sidste sekund på Tim Winkler og derfor var pausestillingen 14-14.

FHK scorede anden halvlegs tre første mål, og det blev startskuddet på en anden halvleg som FHK dominerede det meste af tiden.

Ribe-Esbjerg formåede at hænge på, og stillingen var med et kvarter igen 22-19, da Kristian Stoklund scorede på straffekast. Lars Walthers mandskab lagde sig ikke ned, og med syv minutter igen var det hele helt lige.

25-25 var stillingen, og for første gang siden stilligen 13-14 kom Ribe-Esbjerg foran med fem minutter igen, da Simen Schønningsen scorede til 26-27.

Publikum i thansen ARENA fortsatte med at give den gas, og de kunne se, at Ribe-Esbjerg havde muligheden for at komme foran med to ved stillingen 28-29 med 28 sekunder igen, da Stoklund lavede en teknisk fejl.

FHK gik som følge af det i helbanepres, og det endte med at tvinge Kasper Kvist til at gå fra fløjen, og hans forsøg reddede Jimmi Andersen, og i den anden ende endte Kristian Stoklund med at score sit tiende mål i aller sidste sekund til slutresultatet 29-29.

Næste gang FHK skal i aktion igen er på fredag mod Skjern.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere