Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK hentede flot point mod Ribe-Esbjerg

Fredericia Håndboldklub spillede mandag aften uafgjort 28-28 på udebane mod Ribe-Esbjerg.

FHK lagde opgøret ud med at komme bagud 4-1 efter at have brændt et par store chancer i kampens indledning på hjemmeholdets keeper, Søren Rasmussen. Og timeouten fik straks effekt. Jimmi Andersen stod godt i FHK-målet og angrebsmæssigt kom der gang i målscoringen, og det fik bragt FHK i front med 4-5.

Derefter fulgtes de to hold ad i den resterende del af første halvleg. Efter de første 30 minutter var stillingen 12-12, og det skyldes især Rasmussens i Ribe-Esbjergs mål, der stod med en redningsprocent på 50 % ved pausen.

I anden halvlegs begyndelse trak Ribe-Esbjerg fra og kom foran 18-16 med 20 minutter tilbage af opgøret. Hjemmeholdet havde muligheden for at komme foran med tre, men forpassede muligheden og i stedet kom FHK tilbage i opgøret og fik udlignet til 18-18.

Som kampen skred frem kom der mere og mere tempo. FHK trykkede på speederen og var i front med 25-26 med fem minutters tid igen, og det fik Ribe-Esbjerg til at forlange timeout, men det fik i første omgang ikke sat en stopper for FHK.

Med halvandet minut igen udlignede Ribe-Esbjerg til 28-28. Det lykkedes FHK at køre tiden ud, da Rune Schrøder først forsøgte sig med armen hævet fra dommerparret med et minut igen, men Søren Rasmussen parerede bolden ud til indkast. Med et par sekunder igen forsøgte FHK sig med endnu et skud, men keeperen reddede igen og derfor endte kampen uafgjort.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere