Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK fortsatte stimen i BSH

Onsdag aften gæstede FHK Jysk Arena, hvor rækkens nr. 3, Bjerringbro-Silkeborg, ventede. Efter en tæt start kom FHK i teten og leverede derfra en fantastisk præstation igennem hele opgøret. FHK trak sig derfor sejrrigt ud af opgøret med cifrene 27-33.

De to hold indledte opgøret i højt tempo. Kampens første scoring stod Nicolaj Nørager for, imens Kasper Young fulgte trop i den efterfølgende kontra. BSH hang på og tilkæmpede sig flere straffekast, som Jesper Nøddesbo eksekverede med stor sikkerhed. Efter 12 minutters spil var stillingen helt lige med cifrene 6-6. Derfra så FHK sig ikke tilbage.

Nicolaj Nørager storspillede i den efterfølgende periode og med 3 hurtige scoringer fra hans hånd, var udeholdet fra fæstningsbyen pludselig foran 7-11 efter 17 minutters spil. I den anden ende kæmpede FHK forsvaret bravt og Emil Tellerup tog godt fra i målet.

I det 24. minut snød Jakob Mikkelsen BSH forsvaret og spillede Jakob Frederiksen helt fri mellem hjemmeholdets back og fløj. Frederiksen satte bolden sikkert i kassen til stillingen 11-16 og BSH så sig nødsaget til at tage en time-out.

Time-outten fik ikke den ønskede effekt og FHK forsatte deres flotte spil, hvor flere spillere bød ind med scoringer. I det 29. minut bragte Martin Bisgaard FHK på 13-20 og dermed kunne udeholdet gå til pause med en 7-måls føring.

FHK kom godt fra start i 2. halvleg og efter 37 minutters spil, sørger Nicolaj Nørager for FHK’s første 10-måls føring. BSH spillede idéforladt og havde svært ved at finde løsninger i begge ender af banen. Det fik Cheftræner Peter Bredstorff-Larsen til at tage time-out efter 46 minutters spil, hvor stillingen var 18-28 i FHK’s favør.

Kort efter blev FHK ramt af en dobbeltudvisning til Jesper Lindgren og Rune Andersen. Denne periode blev svær for FHK og ved hjælp af offensivt forsvar kom BSH i teten. Efter 52 minutters spil var BSH nede med 6 mål og tættere på kom de aldrig.

Kampens slutfase bestod hovedsagligt af målbytteri imellem de to hold og da slutfløjtet lød, kunne FHK trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 27-33.

Næste gang herrerne skal i aktion er onsdag den 25. november kl. 20.30, når TTH Holstebro gæster i thansen ARENA.

Målscorer for FHK: Nicolaj Nørager 8, Marin Bisgaard 6, Jakob Mikkelsen 4, Mathias Hedegaard 3, Rasmus Meyer 2, Kasper Young 2, Mishels Liaba 2, Anders Kragh Martinusen 2, Rasmus Boysen 1, Jakob Frederiksen 1, Kristian Stoklund 1, Rune Andersen 1.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere