Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

FHK fik et point med fra Lemvig

Efter en dramatisk afslutning fik FHK det ene point med hjem fra Lemvig fredag aften.

I forhold til de foregående kampe dækkede FHK rigtig godt op fra start. Det gav også gode arbejdsbetingelser for Emil Tellerup i kassen. I det store hele var FHK i teten i første halvleg, der dog var præget af nervøst angrebsspil i begge ender ad banen, og det hang uomtvisteligt sammen med kampens betydning.

FHK var foran 8-10 efter knap 26 minutter, men formåede ikke at score mere i første halvleg og på et mål lige inden pausesignalet lød gik Lemvig til pause foran 11-10.

I anden halvleg blev angrebsspillet i en anden kvalitet, og det slap Lemvig bedst fra i første omgang. Med et kvarter igen var hjemmeholdet foran 21-18 og fik muligheden for at komme foran med fire,  men indskiftede Jimmi Andersen reddede forsøget og det blev starten på en fredericiansk optur.

Der var stor kampgejst på banen og på tilskuerpladserne fra de mange medrejsende fans. Sammen øjnede de muligheden for et comeback, og jublede vildt over hver vunden aktion på de 40×20 meter.

Med ti minutter igen var stillingen 21-20, og Lemvig blev tilkendt et straffekast, som Pelle Schiling skulle tage sig af, men igen kom Jimmi Andersen i vejen, og og med to scoringer i træk var FHK i front med 21-22, da der resterede syv minutter.

Føringen nåede op på 23-25 med fire minutter igen, da Rune Andersen scorede efter en hurtigmidte. Slutningen af kampen blev hektisk, da Rune Schrøder tornede bolden på underkanten af overlæggeren med 40 sekunder igen ved stillingen 24-25.

I det efterfølgende Lemvig-angreb reddede Jimmi Andersen i første omgang, men returen havnede hos Jacob Østergaard, der scorede til 25-25 med ti sekunder igen. Efter en timeout satte FHK spillet op, og det endte med Schrøder fyrede endnu en kanon af, men Ronnie Nicolaisen i Lemvig-målet reddede forsøget og dermed endte kampen uafgjort.