Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK faldt med ære mod Skjerns stjerner

FHK tabte fredag aften 29-25 på udebane til Skjern, der skruede op for tempoet efter FHK i kampens indledning var foran.

Emil Tellerup lagde ud i FHK-målet med den ene store redning efter den anden, og da Jimmi Andersen pillede et straffekast gav det en føring på 3-4 til FHK, og det sendte HK Ultras i ekstase i Skjern Bank Arena.

Skjern lugtede lunten og fik hurtigt kaldt tropperne sammen efter omkring ti minutters spil. Fra at have været i knæ fik Skjern vendt skuden, og det var især den unge keeper Robin Haug, der gjorde det onde ved FHK sammen med landsmanden Bjarte Myrhol, der gav FHK-forsvaret store problemer.

Efter 21 minutter var stillingen 10-6 til Skjern, men hen mod første halvlegs afslutning kom FHK bedre med og fik reduceret til pausestillingen 14-11.

Fra anden halvlegs start havde FHK svært ved at få gang i målscoringen, og det straffede Skjern med at score en del nemme mål på kontra, og det gjorde, at stillingen med 18 minutter igen var 22-13 i Skjerns favør.

I den resterende del af opgøret kæmpede FHK videre, og med flotte redninger af Tellerup og en skarp Kasper Young, der blev FHK-topscorer med syv mål på ni forsøg, fik FHK reduceret til slutresultatet 29-25.

Næste gang FHK skal i kamp er d. 28. september hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere