Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK er tilbage i ligaen

Lørdag formiddag drog flere busser afsted fra Fredericia Idrætscenter i mod Bavnehøj Arena i København, hvor et enkelt point ville sikre en oprykning til håndboldligaen. En mission der lykkes for Fredericia Håndboldklub, der vandt opgøret 26-30.

FHK kom godt fra start, da Schrøder åbnede ballet med en flot underhånd! En af hjemmeholdets profiler, Martin Risom, vil dog også være med og bragte balance på tavlen. Denne start lagde grundlaget for, hvad der skulle blive en meget spændende og intens første halvleg, hvor de to hold var helt lige. Rune Andersen kæmpede bravt og fremtvang en 2 minutters udvisning samt en scoring kort før pausen, hvor stillingen var 13-13.

Begge hold kom oplagte ud fra pausen og dette resulterede i flot angrebsspil, der gav store problemer for både ude- og hjemmeholdets keepere. Efter 45 minutters spil kom FHK i teten, da Young leverede en flot scoring til 21-22. Ajax København forsøgte sig efterfølgende med offensivt forsvar, men FHK holdte hovedet koldt og leverede en flot sejr på 26-30.

Da hal-uret løb ud, brød alle spillerne, bænken og de mange medrejsende fans ud i stor jubel og glædesrus. Der blev delt trøjer, hatte og parykker i guld ud og festen kunne starte. Champagnen blev poppet og sejrssangene blev sunget.

FHK ER I LIGAEN!

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere