Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

FHK er fortsat ubesejret

FHKs 1. divisionsherrer sejrede lørdag eftermiddag med 18-23 på udebane mod Stoholm, efter en kamp, hvor fredericianerne blev presset mere end forventet.

Stoholm var forud for kampen noteret for 0 point, men fra kampens start var det ikke til at se. Hjemmeholdet gav den gas, og lod ikke FHK komme foran med mere end tre mål. Hen mod slutningen af første halvleg kom Stoholm bedre med og fik reduceret til pausestillingen 9-10.

For FHK var Martin Bisgaard den helt store profil kampen igennem. I første halvleg noterede han sig for fire mål på fire forsøg, og endte med i alt at lave syv mål, samtidig med han spillede en hovedrolle forsvarsmæssigt, hvor han i store dele af opgøret dækkede backen.

Netop Bisgaard var med til at gøre, at FHK trak fra i begyndelsen i anden halvleg, da han sammen med Kasper Young tegnede sig for tre FHK-scoringer i træk således, at de fredericianske gæster kom foran med 11-14.

Jimmi Andersen var startet i FHK-målet og gjorde også en god figur. Med et kvarters tid igen kom Emil Tellerup på kassen, og lukkede fuldstændigt ned. Han lagde ud med at diske op med fire redninger i træk, og dannede grundlaget for, at FHK rejste hjem med en sejr på 18-23.

Dermed er FHK fortsat ubesejret i herrernes 1. division. Næste kamp for FHK er torsdag aften, hvor modstanderen er Odder Håndbold.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere