Nedtakt: Sidste kamp i grundspillet

Lørdag bød på sæsonens sidste grundspilskamp i thansen Arena, hvor vi tog imod Nordsjælland Håndbold. Selvom vores plads i tabellen allerede var sikret, manglede der ikke kampgejst eller vilje på banen.

Læs mere

Optakt: Vi indtager Gråkjær Arena

Grundspillet er så småt ved at nå sin ende når der onsdag aften er 2 point på spil i Gråkjær Arena i Holstebro. Læs mere

Talentfuld islænding skifter til FHK

Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

Damerne er ude af pokalen

Torsdag aften tog FHK’s bedste damer imod ligamandskabet fra Skanderborg Håndbold i 6. runde af Santander Cuppen. Desværre endte det med et pokal-exit for damerne efter et nederlag på 21-34.

I kampens indledning var det ikke til at se, at FHK’s damer havde haft kamppause i næsten 3 uger. Damerne startede med flot spil, der medførte en 3-2 føring til hjemmeholdet efter 5 minutters spil.

Som kampen skred frem fik damerne fra FHK sværere ved at finde løsninger i angrebsspillet, imens Skanderborg Håndbold var kyniske og udnyttede deres chancer. Dette resulterede i en pauseføring til udeholdet på 9-15.

Det lignede et veloplagt mandskab fra FHK, som kom tilbage på banen efter pausen. FHK’s bedste damer lavede hurtigt to mål, men der gik ikke længe inden Skanderborg Håndbold igen var i teten. Damerne kæmpede bravt igennem hele halvlegen, men måtte set sig slået med cifrene 21-34. FHK’s damer er dermed ude af dette års pokalturnering.