Optakt: Gode minder i Skjern

Vi er halvvejs gennem slutspillet og det er helt lige i pulje 2. VI skal en tur vestpå, hvor Skjern Håndbold venter i slutspillets sidste udebanekamp. De efterfølgende to runder afvikles nemlig hjemme i egen hule i thansen ARENA!Læs mere

Nedtakt: Sejr i Gudme og puljen er helt åben!

Efter 60 intense minutters håndbold, sejrer vi i Gudme og tilføjer de første point på vores slutspilskonto! Samtidig vinder TMS Ringsted på hjemmebane over Skjern Håndbold, hvilket betyder at slutspilspuljen er fuldstændig åben! Læs mere

Optakt: Turen går til Sydfyn!

Den tredje slutspilskamp skal afvikles og vi skal en tur over Lillebælt med kursen sat mod Gudme og Phønix Tag Arena, hvor GOG venter,Læs mere

2 point på kontoen

Mandag aften skulle ligaherrerne i aktion imod oprykkerne fra TMS Ringsted. De to hold fulgtes ad igennem hele kampen. Efter en spændende afslutning kunne FHK trække sig sejrigt ud af opgøret med cifrene 30-31 og dermed notere sig for sæsonens første 2 point.

De to hold var inden kampen noteret for 0 point og det var tydeligt at se, at begge mandskaber gik på banen i Dansk Kabel TV Arena med ambitioner om at trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Nicolaj Nørager, der var tilbage på sin gamle hjemmebane, startede godt ud for FHK med to scoringer. Kampen bølgede frem og tilbage, men efter 12 minutter fik Rasmus Meyer tilkæmpet sig et straffekast, som Kristian Stoklund eksekverede på og bragte FHK i front til stillingen 5-8.

FHK kom i teten i en periode, men med 9 minutter tilbage af 1. halvleg fik forsvarspiller Kristoffer Jessen en 2 minutters udvisning. Dette gav hjemmeholdet blod på tanden og efter kort tid kunne TMS Ringsted’s højre fløj Anders Møller udligne til stillingen 13-13. FHK strammede derefter grebet. En scoring fra Rasmus Meyer og en efterfølgende stor redning af målmand Emil Tellerup var medvirkende til, at udeholdet kunne gå til pause foran 13-15.

TMS Ringsted kom bedst tilbage fra pausen, imens FHK ikke kunne få gang i scoringerne. Efter 5 minutters spil kunne hjemmeholdets Martin Mauer Larsen bringe Ringsted foran 16-15. Som FHK tilhænger begyndte man at få flashback til sidste uges kamp i Århus, men denne aften ville herrerne fra Fredericia det anderledes.

Anført af en velspillende Nicolaj Nørger kom FHK hurtigt tilbage i kampen. De to hold skiftedes til at føre med 1 mål og ved stillingen 27-27 med 5 minutter igen, var der lagt op til en gyser-afslutning. Herrerne fra FHK holdt hovedet koldt og med 1 minut igen kunne Kristian Stoklund, med sin 6. scoring på straffekast, bringe udeholdet foran 29-31. TMS Ringsted pyntede på resultatet med en enkelt scoring til slutstillingen 30-31.

FHK kunne dermed indkassere sæsonens første sejr og sætte 2 point på kontoen. Næste gang herrerne skal i aktion er mandag den 28. september, hvor årets lokal-derby i Kolding venter.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 8, Kasper Young 7, Nicolaj Nørager 7, Mads Lenbroch 3, Rasmus Meyer 2, Martin Bisgaard 1, Mathias Hedegaard 1, Jesper Lindgren 1, Anders Kragh Martinusen 1.

Optakt: Vi skal rejse os mod Skjern

Efter slutspillets 1. runde, kan vi konstatere at vi ikke fik den drømmestart vi havde håbet på! Vi indkasserede et nederlag på 3 mål og selvom det store comeback var under opsejling, udeblev det desværre. Nu skal vi tilbage på sporet mod Skjern Håndbold, der ulig os fik en god start på slutspillet. Læs mere