Fredericia Håndboldklub har indgået en aftale med Arnór Viðarsson gældende fra næste sæson.Læs mere

James Junior Scott forlader FHK

Til sommer stopper den franske bagspiller James Junior Scott, da parterne er blevet enige om ikke at forlænge aftalen.Læs mere

Klar til europæisk debut

Det har været en bemærkelsesværdig sæson for os i Fredericia Håndboldklub. Ikke alene har vi kæmpet os til en flot andenplads i gruppespillet, men for første gang i klubbens historie har vi også sikret os adgang til de europæiske turneringer.

Læs mere

2 point på kontoen

Mandag aften skulle ligaherrerne i aktion imod oprykkerne fra TMS Ringsted. De to hold fulgtes ad igennem hele kampen. Efter en spændende afslutning kunne FHK trække sig sejrigt ud af opgøret med cifrene 30-31 og dermed notere sig for sæsonens første 2 point.

De to hold var inden kampen noteret for 0 point og det var tydeligt at se, at begge mandskaber gik på banen i Dansk Kabel TV Arena med ambitioner om at trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Nicolaj Nørager, der var tilbage på sin gamle hjemmebane, startede godt ud for FHK med to scoringer. Kampen bølgede frem og tilbage, men efter 12 minutter fik Rasmus Meyer tilkæmpet sig et straffekast, som Kristian Stoklund eksekverede på og bragte FHK i front til stillingen 5-8.

FHK kom i teten i en periode, men med 9 minutter tilbage af 1. halvleg fik forsvarspiller Kristoffer Jessen en 2 minutters udvisning. Dette gav hjemmeholdet blod på tanden og efter kort tid kunne TMS Ringsted’s højre fløj Anders Møller udligne til stillingen 13-13. FHK strammede derefter grebet. En scoring fra Rasmus Meyer og en efterfølgende stor redning af målmand Emil Tellerup var medvirkende til, at udeholdet kunne gå til pause foran 13-15.

TMS Ringsted kom bedst tilbage fra pausen, imens FHK ikke kunne få gang i scoringerne. Efter 5 minutters spil kunne hjemmeholdets Martin Mauer Larsen bringe Ringsted foran 16-15. Som FHK tilhænger begyndte man at få flashback til sidste uges kamp i Århus, men denne aften ville herrerne fra Fredericia det anderledes.

Anført af en velspillende Nicolaj Nørger kom FHK hurtigt tilbage i kampen. De to hold skiftedes til at føre med 1 mål og ved stillingen 27-27 med 5 minutter igen, var der lagt op til en gyser-afslutning. Herrerne fra FHK holdt hovedet koldt og med 1 minut igen kunne Kristian Stoklund, med sin 6. scoring på straffekast, bringe udeholdet foran 29-31. TMS Ringsted pyntede på resultatet med en enkelt scoring til slutstillingen 30-31.

FHK kunne dermed indkassere sæsonens første sejr og sætte 2 point på kontoen. Næste gang herrerne skal i aktion er mandag den 28. september, hvor årets lokal-derby i Kolding venter.

Målscorer for FHK: Kristian Stoklund 8, Kasper Young 7, Nicolaj Nørager 7, Mads Lenbroch 3, Rasmus Meyer 2, Martin Bisgaard 1, Mathias Hedegaard 1, Jesper Lindgren 1, Anders Kragh Martinusen 1.

Læs mere

Nedtakt: Vi står stærkt til trods for udfordringer i Skanderborg

I går aftes var en hård omgang for os. Turen til Skanderborg gik bestemt ikke som håbet. Vi begik for mange tekniske fejl, og det mod et hold, som havde en virkelig god dag. Det endte med et nederlag på 30-27, efter vi ellers flere gange havde indhentet dem.