seneste nyt

FHK-herrerne startede 2019 med sejr

Fredericia Håndboldklub spillede søndag på udebane mod HEI, hvor det blev til en stor sejr på 27-35.

Læs mere

Fredericia Håndboldklub forlænger med Jesper Houmark og Ole Damgaard

Fredericia Håndboldklub har forlænget aftalen med cheftræner Jesper Houmark og assistenttræner Ole Damgaard.

Læs mere

FHK spiller træningskamp mod U21-landsholdet

FHKs 1. divisionsherrer er kommet godt i gang med 2019, og håndboldmæssigt skydes det for alvor i gang på mandag i thansen Arena, hvor FHK møder det danske U21-landshold, der har Rasmus Meyer på holdkortet.

Læs mere

Optakt – 1. div herrer

Vi fik en rigtig god start på 2019, hvor vi lagde ud med at spille rigtig godt i de første 35 minutter mod HEI, og så er det naturligt, at kadencen falder, når man er rigtig stort foran. Jeg er rigtig fortrøstningsfuld omkring den første del af kampen, og det spil skal vi tage afsæt i igen mod Randers. Særligt stod vores forsvar sublimt, hvilket dannede grundlaget for, at vi fik løbet en masse kontra, hvor specielt vores fløjspillere var skarpe.

 

Randers er en anden støbning end HEI, og vi skal være klar på det individuelle spil, som de er gode til, og så bliver det spændende at se, hvad det får af betydning for dem, at de har fået fire nye spillere, blandt andet Frederikshavns topscorer Anders Risdal og HEIs stregspiller Nicklas Møller.

 

Til kampen mod HEI var det rigtig fedt at have så stor opbakning med over 100 FHK-fans på lægterne, men det bliver noget andet at komme hjem i thansen Arena, hvor vi sæsonen igennem har haft stor opbakning. Det er en fornøjelse at spille her, og vi håber at give vores mange fans den første af mange sejre i 2019.

 

Jeg ønsker alle en rigtig god kamp.

 

/Jesper Houmark

Optakt – 1. div herrer

Vi fik en rigtig god start på 2019, hvor vi lagde ud med at spille rigtig godt i de første 35 minutter mod HEI, og så er det naturligt, at kadencen falder, når man er rigtig stort foran. Jeg er rigtig fortrøstningsfuld omkring den første del af kampen, og det spil skal vi tage afsæt i igen mod Randers. Særligt stod vores forsvar sublimt, hvilket dannede grundlaget for, at vi fik løbet en masse kontra, hvor specielt vores fløjspillere var skarpe.

 

Randers er en anden støbning end HEI, og vi skal være klar på det individuelle spil, som de er gode til, og så bliver det spændende at se, hvad det får af betydning for dem, at de har fået fire nye spillere, blandt andet Frederikshavns topscorer Anders Risdal og HEIs stregspiller Nicklas Møller.

 

Til kampen mod HEI var det rigtig fedt at have så stor opbakning med over 100 FHK-fans på lægterne, men det bliver noget andet at komme hjem i thansen Arena, hvor vi sæsonen igennem har haft stor opbakning. Det er en fornøjelse at spille her, og vi håber at give vores mange fans den første af mange sejre i 2019.

 

Jeg ønsker alle en rigtig god kamp.

 

/Jesper Houmark

seneste nyt

FHK-herrerne startede 2019 med sejr

Fredericia Håndboldklub spillede søndag på udebane mod HEI, hvor det blev til en stor sejr på 27-35.

Læs mere

Fredericia Håndboldklub forlænger med Jesper Houmark og Ole Damgaard

Fredericia Håndboldklub har forlænget aftalen med cheftræner Jesper Houmark og assistenttræner Ole Damgaard.

Læs mere

FHK spiller træningskamp mod U21-landsholdet

FHKs 1. divisionsherrer er kommet godt i gang med 2019, og håndboldmæssigt skydes det for alvor i gang på mandag i thansen Arena, hvor FHK møder det danske U21-landshold, der har Rasmus Meyer på holdkortet.

Læs mere

FHK sluttede 2018 af med sejr

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer sluttede 2018 af med en sejr hjemme i thansen Arena, hvor Ajax København blev besejret med 26-22.

Læs mere