seneste nyt

FHK sejrede i nøgleopgør

Fredericia Håndboldklub tog mandag aften mod Nordsjælland Håndbold hjemme i thansen ARENA i et opgør, der var særdeles vigtigt. FHK endte med at vinde med at vinde 33-26, og har dermed fem point ned til Nordsjælland på sidstepladsen i Primo Tours Ligaen.

Læs mere

Jakob Mikkelsen forlænger med FHK

Fredericia Håndboldklub har forlænget kontrakten med den hårdtskydende højre back, Jakob Mikkelsen.

Læs mere

FHK vandt sikkert over KIF Kolding

FHK sejrede sikkert med 26-34 i lokalopgøret mod KIF Kolding.

Læs mere

Optakt – Liga herrer

Der venter os en virkelig spændende opgave. Det er en kamp, som vi noterede os allerede, da kampprogrammet blev frigivet. Et af vores helt klare mål er, at vi skal slå Nordsjælland og det vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for.

 

Vores seneste kamp mod Kolding var fremragende. Vi dækkede godt op, og vi fortsatte de gode angrebstakter, som vi har haft det meste af sæsonen, og det er de samme dyder, der skal findes frem mod Nordsjælland.

 

Nordsjælland er nærmest Danmarksmester i overlevelse. De har været i den situation flere gange før, og der var ikke mange, der havde set komme, at de tog til Lemvig en fredag aften og vandt. Det har vi stor respekt for.

 

Til gengæld glæder vi os over at være hjemme i thansen ARENA igen. Vi fik stor opbakning i Kolding og følte os på hjemmebane, men opbakningen vi får på hjemmebane er ubeskrivelig, og den giver os klart et løft.

 

Jeg ønsker alle en rigtig god kamp.

 

Jesper Houmark

Cheftræner i Fredericia Håndboldklub

 

Optakt – Liga herrer

Der venter os en virkelig spændende opgave. Det er en kamp, som vi noterede os allerede, da kampprogrammet blev frigivet. Et af vores helt klare mål er, at vi skal slå Nordsjælland og det vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for.

 

Vores seneste kamp mod Kolding var fremragende. Vi dækkede godt op, og vi fortsatte de gode angrebstakter, som vi har haft det meste af sæsonen, og det er de samme dyder, der skal findes frem mod Nordsjælland.

 

Nordsjælland er nærmest Danmarksmester i overlevelse. De har været i den situation flere gange før, og der var ikke mange, der havde set komme, at de tog til Lemvig en fredag aften og vandt. Det har vi stor respekt for.

 

Til gengæld glæder vi os over at være hjemme i thansen ARENA igen. Vi fik stor opbakning i Kolding og følte os på hjemmebane, men opbakningen vi får på hjemmebane er ubeskrivelig, og den giver os klart et løft.

 

Jeg ønsker alle en rigtig god kamp.

 

Jesper Houmark

Cheftræner i Fredericia Håndboldklub

 

seneste nyt

FHK sejrede i nøgleopgør

Fredericia Håndboldklub tog mandag aften mod Nordsjælland Håndbold hjemme i thansen ARENA i et opgør, der var særdeles vigtigt. FHK endte med at vinde med at vinde 33-26, og har dermed fem point ned til Nordsjælland på sidstepladsen i Primo Tours Ligaen.

Læs mere

Jakob Mikkelsen forlænger med FHK

Fredericia Håndboldklub har forlænget kontrakten med den hårdtskydende højre back, Jakob Mikkelsen.

Læs mere

FHK vandt sikkert over KIF Kolding

FHK sejrede sikkert med 26-34 i lokalopgøret mod KIF Kolding.

Læs mere

Houmark glæder sig til lokalopgør

Lørdag står der lokalopgør på menuen mod KIF Kolding, og det er noget cheftræner Jesper Houmark glæder sig til.

Læs mere